Proiecte

Proiecte

Proiecte

VALORIFICAREA ULEIULUI ALIMENTAR UZAT

Uleiul alimentar uzat-prin definiție este un ulei vegetal folosit, rezultat din fripteuze, mai bine spus rezultat în urma gătitului.
CUM RECUPERĂM ULEIUL ALIMENTAR UZAT?
Foarte simplu! Se scurge uleiul într-o sticlă sau bidon de plastic cu posibilitate de închidere etanșă (capac).
Compania noastră este interesată să colecteze aceste deșeuri nepericuloase oferind bonificații conform ofertei!
Pe scurt, familia își desfasoară activitățile zilnice (casnice și nu numai) respectând principiul de Recuperare/Valorificare al deșeurilor generate obținând, astfel,beneficii economice.
CUM VALORIFICĂM?
Uleiul alimentar uzat se poate valorifica prin intermediul companiei noastre!

TOP USED COOKING OIL este autorizată să colecteze și să valorifice acest gen de deșeuri. Suntem interesați de colectarea uleiului alimentar pe care dumneavoastră îl generați zilnic în bucătărie, de aceea, vă rugăm să-l stocați temporar și să ne comunicați dorința de valorificare pe urmatorele căi:
online direct de pe site-ul nostru accesand formularul de contact aici
e-mail: office@tuco.ro
telefonic: 0762.909.108

Indiferent dacă facem o omletă, prăjim cartofi sau pregătim o salată, uleiul este un ingredient nelipsit din bucătărie. Totuși, acesta are un efect nociv asupra mediului. Odată ajuns în chiuvetă, uleiul uzat, se depune pe pereții sistemului de canalizare, degradează ţevile şi îngreunează funcționarea stațiilor de epurare. Specialiștii de mediu avertizează că fiecare doză de ulei alimentar care ajunge în canalizare poluează cantitatea de apă necesară supraviețuirii pentru 15 ani.

Cei care au experienţa traiului în afara României ştiu că lucrurile în „lumea civilizată“ sunt extrem de bine puse la punct. Nu doar că vizita programată la medic nu comportă amânare, dar nici pomul din curte nu se poate tăia fără aprobarea anumitor instituţii, pata de ulei de sub maşină înseamnă o amendă care atârnă foarte greu în bugetul familiei, iar reciclarea anumitor tipuri de deşeuri, realizată selectiv, este o obligaţie de care toată lumea se achită.